Relationsgymmet
Workshops

Relationsutveckling - fysiskt och digitalt

Workshop för par och grupper. Grimstagården, Väsby

Relationsgymmet
Invigning

Tid: onsdag 28 juni

18:00-19:30 

Plats: Grimstagården, Väsby

Fri entré - Boka din plats

Har du någon gång övervägt att fortsätta utvecklas i din relation, där du inte hittar rätt mellan självhjälpsböcker, podcasts,  traditionell parterapi och relationsexperter, så kanske Relationsgymmets evidensbaserade workshops är ett alternativ för dig. Välkommen in och bekanta dig med oss och vårat Relationsgym. Vi strävar efter att öka relationsstyrka och glädje för våra par och individer som kommer till oss.

Vi bjuder på bubbel och snittar för att fira starten av Relationsgymmet.Relationsgymmet Summer school 2023
för Par 

5 x 2 timmars workshops,

1500 kr per person

Start onsdag 12 juli,

17:30 - 19:30

Plats: Grimstagården, Väsby


Summer school 2023 startar onsdagen den 12 juli och fortsätter sedan på onsdagar 19 juli, 26 juli, 2 augusti och 9 augusti.

Varje tillfälle lär vi oss om olika relationsteman och bygger på färdigheterna. Exempel på teman kan vara anknytningssystem, konflikter och relationsfärdigheter, grundpelare i sunda och långsiktiga relationer. Vi lär oss mer om tillit, myter om relationer, sårbarhet, hjärnan, närhet och sex, hormoner, vänskapsbyggande, uppskattning och beundran, ritualer i syfte att knyta an och interaktionscykler. Relationsgymmet Summer school 2023 är ett bra tillfälle att utmana er själva och förbättra er relationshälsa. Vi gör övningar och får verktyg och ”blueprints” kring sunda och trygga relationer. Välkommen.

Mindfulness and compassion mornings
Start 6 juli
Tid: torsdagar

07:00-08:00

5 x 1 timmes träffar

1000 kr eller 250 kr per tillfälle (Friskvårdsberättigat)


Det centrala i vår existens kräver en hel del av både oss själva och våra närmaste. Vi genomgår många komplicerade händelse i livet som påverkar oss på olika sätt.

Om du vill främja compassion för dig själv och dina närmaste, då kan Relationgymmet ge dig kraftfulla verktyg.

Välkommen med att börja morgonen med att meditera, fokusera på sunda vanor med mer närvaro och compassion. 


(I bokningskalendern välj tjänst och nästa lediga tid)

Vad kan man få ut av relationsgymmet

Positiva konsekvenser

Liksom fysisk träning har relationsträning flera positiva fördelar. Detta kan öka vår fysiska hälsa och  livslängd, relations och livskvalite, våra barns utveckling och skolresultat. Andra fördelar handlar om energinivåer, självförtroende, möjlighet att leva efter våra värderingar och livsdrömmar. Vi blir bättre på att hantera utmaningar och motgångar. En bra relation påverkar din egen psykiska hälsa positivt och vice versa. 

unsplash